Последвай ни  
Четете още:  
 
Начало » Аксесоари » Нова българска коледна песен

Нова българска коледна песен

Много години българите очакваме появата на нова мелодична коледна песен. С настъпващите студени ветрове и първите снежинки сякаш ни се иска да чуем нещо по-различно от ”All I want for Christmas is you” или „Тиха нощ, свята нощ“. Да, тези две песни са емблематични и без тях Коледата наистина би била невъзможна, но все пак имахме нужда от нещо ново и свежо. И ето, че тя е тук. Новата, страхотна, свежа и много позитивна българска коледна песен е тук и се казва “Заедно с теб”.

ekrana.info

Сигурно вече сте я чули по телевизията като музикален фон на рекламата на един от най-популярните брандове в света. Звучат ли ви познато гласовете? Да, това са едни от най-обичаните родни музикални звезди.

Поли Генова зарежда мелодията с уникалното си присъствие. Топло коледно настроение ни подаряват и Боги от Х-factor заедно с протежето на Миро – Дивна. От своята усмивка и позитивизъм ни предава победителят от VIP Brother 4 – Орлин Павлов. Леката меланхолия, която ни обзема по Коледа пък е предадена от вълшебният глас на Орлин Горанов. В парчето с модерни хип-хоп мотиви се включва и LEXUS, като само неговите редове са на английски. Всички останали звезди пеят на български, а текстът е посветен на идеята, че най-хубавото на Коледата е, че всички сме заедно. Макар и разделени от пътища и дни през годината, на Рождество Христово винаги се събираме, за да разберем отново, че няма нищо по-хубаво от това да си си вкъщи, заедно с хората, които обичаш.

Автор: Викито

 

Сподели твоят коментар:

Анкета

Одобрявате ли забраната за пушене?

Резултати
Loading ... Loading ...